Tap mot Godset

En nydelig kveld for fotball, og den ble spilt på Skagrak Arena i Skien. Odd måtte bevise at de kunne reise seg etter tung kveld sist helg i Trønderlag. Her får du referat fra kampen.

Annonse:

Odd startet med denne ellveren:
(4-3-3): Rossbach - Ruud, Lekven, Owusu, Kitolano - Bjørtuft, Kaasa, Kitolano - Gili, Wallem, Lauritsen.

Lauritsen får fornyet tillitt på topp, det betyr at Kastrati fortsetter på benken. Fortsatt ingen Jørgensen på midten for Odd, som er fortsatt ute med skade. Det betyr at Bjørtuft er trukket frem på midtbanen og Owusu så fornyet tillitt ved siden av Lekven i midtforsvaret.

1 min. Bortelaget som triller ball det første minuttet. Stengel med en crosser ut til Parr. Parr utfordrer innover i banen og får til ett skudd. Går via Owuso og til corner. Corneren blir slått på hodet til Walsvik, ball går i stolpen. Enorm mulighet til Godset.

8 min. Herman Stengel skyter fra 30-35 meter, ballen går i lengste og i mål. 0-1. Sondre Rossbach burde kanskje ha mulighet til å ta den. Vinner Godset, så er det sesongens første borteseier.

15 min. Odd har tatt over mer av ballen etter Strømsgodset sin scoring, uten å komme til farligheter så langt.

15 min. Kontra for Godset, Hove slår ballen hardt inn i feltet, ballen går hele veien til motsatt kant, men det kommer bare en lompe av et skudd. Odd heldige som ikke får en ny stor mulighet mot seg. Odd har for øvrig ingen avslutninger på mål eller utenfor så langt i kampen.

17 min, ny kontring fra bortelaget, ballen havner til slutt hos Fred Friday rett foran målet til Odd, men spissen får ikke tåa på ballen.

20 min Odd frempå, Josh Kitolano får med seg ballen fremover, spiller frem til Lauritsen som kan spille igjennom Wallem som er alene på kanten av 16-meteren, men ballen blir upresis.

29 min, Endelig en stor mulighet for Odd. John Kitolano sprinter nedover venstre-kanten, slår en godt innlegg. Tidligere Odd-keeper Viljar Myhra roter det til i feltet, Odd får nesten ballen inn bak Godset-keeperen, men dessverre holder ikke nesten. Kan Odd nærme seg noe her nå før pause?

41 min John Kitolano og Nicklas Gunnarsson ligger nede. Sistnevnte skal klarere en ball, Kitolano kommer løpende inn i Gunnarsson, Godset spilleren sparker ned Oddspilleren etter å ha klarert. Begge oppe på beina igjen minutter etterpå, og John Kitolano blir belønnet med et gult kort. Ikke alle på tribunen som var helt enig med dommeren der.

Rett før pause kommer Wallem til innlegg i rettning Lauritsen. Men som kommentatoren på Discorvery+ formulerte det: enten er innlegget til Wallem for langt, eller så Lauritsen feil plassert. Det oppsummerer første omgangen for Odd. Mye upresise pasninger, ballmiss og lite som fungerer. Godset skal ha skryt for å gjøre det vanskelig for Odd, bortelaget har vært det beste laget så langt.

PAUSE

45 min, sekunder etter avspark kommer Lauritsen til skudd. Ballen går via en Godset-spiller og ut til corner. Corneren blir slått av Ruud, havner på hodet til Lauritsen, men ballen går i stolpen. Nei og nei, så nære.

55 min Odd har vært hakket bedre i starten av andreomgang, men foruten headingen til Lauritsen i starten av omgangen har det ikke vært de store mulighetene.

57 min. Odd ruller opp et flott angrep, ender hos John Kitolano lengst til venstre. Men presisjonen på innlegget mangler og havner bak målet til Godset. Lauritsen ut med en skade, Kastrati tar plassen hans.

60 min Godset i angrep, småspill på kanten av 16-meteren til Odd. Kommer et ufarlig skudd. Det svinger frem og tilbake nå, uten de store mulighetene for noen av lagene.

63, min, Fred Friday med et nydelig hælspark til Gulliksen, som fører ballen fremover, får Parr på utsiden av seg og slipper ballen til Parr. Jonathan Parr slår inn i feltet, ender igjen hos Friday, men skyter et stykke på utsiden.

70 min, John Kitolano gjør det meste rett, tar med seg ballen fremover i banen, spiller vegg med sin bror Josh, får ballen igjen inne i 16-meteren til Godset, men avslutningen til John Kitolano skyter over målet fra 12 meter. Veldig synd.

72 min Joshua Kitolano får slått ballen inn i feltet, Kastrati får hodet på ballen, men det blir ingen kraft i headingen og keeper får tak i ballen.

73 min, Kastrati på vei fremover, men blir felt av Walsvik, frispark til Odd, ca 20 meter fra mål. Ruud står klar, skyter rett i muren, får en ny mulighet på returen, men skudd nummer to blir dessverre enkelt for Myhra å plukke.

76 min. Odd kontrer med Wallem, som skyter, det blir retur, der skal Kastrati bare skli den i mål, men sklir for tidlig og bommer på ballen. Veldig nære for Odd nå. Kastrati har vært et friskt pust etter han erstattet Lauritsen.

90 min Odd presser på, kommer til halvfarligheter. Godset drøyer tiden så godt de klarer. Det er lagt til 5 min i Skien.

Nytt tap for Odd, denne gangen på hjemmebane. Odd hadde fortjent minst ett poeng fra kveldens kamp. Men Odd må bli mer presise i passningspillet. Lider under savnet av Steffen Hagen og Jørgensen. Erstatteren til Mush, Kastrati var god når han kom innpå, la oss håpe han kan gi Odd noen målpoeng de neste kampene.