Tap mot KBK

Det ble ikke helt den kampen vi hadde håpet på.

Etter et tett kampprogram har det nå vært en etterlengtet pust i bakken for eliteserielagene. For Odd sin del kunne vi puste i bakken med god samvittighet etter å ha tatt alle poengene mot fjorårets seriemestere. En virkelig lagseier førte til at Sander Svendsen ble matchvinner, og Odd vartet opp med årets første trepoenger. I dag var det kamp mot Kristiansund BK i den første av tre bortekamper på rad for Odd.

Odd startet kampen friskt med mye bra banespill! Odds første sjanse kom etter at høyreving for kvelden Conrad, vant ballen ved cornerflagget. Ballen ender til slutt hos Kaasa som prøver seg på et skudd! Skuddet gikk dessverre over målet.

Fartsfylt!

Begge lag var villige og gode på overganger under dagens kamp! Et godt eksempel på det var da Odd kom til en farlig sjanse ved Lauritsen, skuddet ble blokkert av en Kristiansund-forsvarer. Returen setter Kristiansund fart på og angrepet ender til slutt hos Bye, som er nærmest alene med Rossbach setter ballen til side for Odd-målet.

Det endte med 0-0 til pause, etter en meget jevn og tøff kamp med mange dueller og overganger.

Odd-keeper, Sondre Rossbach etterlyste mer trykk foran Kristiansund-målet til Europsport.

2. omgang

Odd kom ut til 2. omgang friskt! Etter kun ett minutt av omgangen, kommer Odd til en god sjanse! Nok en overgang der Lauritsen fra en god posisjon, prøver å plassere ballen i mål. Skuddet blokkeres av Kristiansund-forsvaret!

Kristiansund tok over kampen i 2. omgang, og kom til gode sjanser før ballen dessverre satt bak Rossbach! Odd mister ballen og Kristiansund tar vare på sjansen! Skarsem setter fart mot Odd-målet og finner Kartum som kontrollert setter ballen til side for en utspilt Odd-keeper.

Etter at Kristiansund tok ledelsen, fikk ikke Odd til mye dessverre. Selv om Mushaga Bakenga kom innpå fikk ikke Odd til mye mer enn noen halvsjanser.

Helt på tampen punkterer Kristiansund kampen ved Mucolli, og setter sluttresultatet til 2-0.

Reaksjoner

Etter kampen var naturlig nok en meget skuffet Rossbach som snakket med Eurosport.

«Dette var skuffende! Vi kom hit med forhåpninger om å dra hjem med 3 poeng. Vi har mye bra banespill men klarer ikke å sette ballen i mål! Vi må bare jobbe hardere og og starte å sette de sjansene »

Odd-trener Jan Frode Nornes delte Rossbachs meninger om et ineffektivt Odd-lag.

«Dette var en jevn kamp, der laget som satt sjansene sine vant! Vi må bare skylde på oss selv, vi starter kampen bra men lar KBK ta over. Vi blir for slurvete og må bare hjem og jobbe med oss selv!»

Bortekamper

Odd hadde før dagen i dag 3 bortekamper på rad, de to neste er mot Vålerenga og Brann. Kampen mot Vålerenga er allerede om 4 dager!